Единственият човек, с когото съм разговарял, този, който ме покани

...
Единственият човек, с когото съм разговарял, този, който ме покани
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Главчев не ме е търсил, ако го направи, ще се отзова на поканата и ще говорим

Единственият човек, с който съм разговарял, този, който ме предложения да бъда част от кабинета " Денков " като специалист – това е Кирил Петков. Виждам, че се обърна против мен. Вероятно на някои хора не се хареса фактът, че за тези девет месеца не политизирах системата на Министерството на вътрешните работи. И най-много не разреших някой да ми подрежда кой, по кое време, къде и на каква служба да бъде подложен. Това съобщи министърът на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов.

" Димитър Главчев не ме е търсил. Ако бъда потърсен от него, ще се отзова на поканата и ще изговорим това, което има да си кажем ”, уточни още той, представен от.

По тематиката с инспекцията на тунел " Железница " от Европейската прокуратура Стоянов акцентира: " Работим в доста тясно взаимоотношение с Европейската прокуратура и съгласно мен - в доста добър синхрон. Има голям брой досъдебни производства, които се проверяват от ГДНП или чиновници от ГДБОП. Освен тях обаче има и голям брой предварителни инспекции ".

И сподели, че не може да даде информация за следствие, което тече сега.

Относно следствието на NOVA за противозаконните гонки във Велико Търново Стоянов уточни, че до края на 2024 година този проблем ще бъде решен.

" Знам за случая. Важното е, когато има установени нарушавания, глобите да бъдат събрани ", добави той.

" Министерство на вътрешните работи и все още е квалифицирано да взе участие в изборния развой. Ангажиментът е защита на изборните пространства, бумаги, машините за гласоподаване и не на последно място – битката с купения избор ", разяснява силовият министър по случай идните избори.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР