Единственият член на топ 10 в световната ранглиста на четвъртфиналите

...
Единственият член на топ 10 в световната ранглиста на четвъртфиналите
Коментари Харесай

Дин - Бресел е другият полуфинал на World Open

Единственият член на топ 10 в международната класация на четвъртфиналите в World Open - Дин Дзюнхуей - завоюва с 5:3 подлия си дуел против сънародника си Хан Ли, с цел да се класира на 1/2-финалите в петия за сезона ранкинг шампионат по снукър.

Хан Ли е изненадващо име на такава фаза от такова огромно събитие за необятната общност, само че в едногодишната класация той се намира на седмо място, защото игра полуфинал в Шампионата на Китай преди месец. Именно той направи най-големия сенчъри брейк (143) в Юшан все още, и то против Рики Уолдън във втори кръг.

Ding Junhui takes out Li Hang in the Chinese derby, winning 5-3 with top breaks of 110 and 108 #WorldOpen pic.twitter.com/a8ZkAbf1pG
— World Snooker (@WorldSnooker1) September 22, 2017
Той направи 63 и 65, с цел да поведе с 2:1 фрейма, а след това завоюва и четвъртия, само че оттова стартира обратът на Дин. Той увеличи равнището си в най-подходящия миг и със серии от 68, 110, 72 и 108 стига до крайния триумф с 5:3. Дзюнхуей е на полуфинал на ранкинг шампионат за първи път от “Шампионата на играчите” през март тази година, а няма купа от Шанхай Мастърс 2016.

#YushanWorldOpen #Snooker Luca Brecel plaatst zich voor de ½ finale ten koste van Anthony McGill en speelt morgen om 13u30 tegen Ding Junhui pic.twitter.com/JtCNKbAtwa
— Westbury Snooker (@westbury147) September 22, 2017
Люка Бресел още веднъж се класира за полуфинал на огромен ранкинг шампионат в Китай, като ще преследва втора поредна купа на територията на страната след триумфа си в Шампионата на Китай предишния месец. Той съкруши Антъни Макгил с 5:4 в най-дългия от четвъртфиналните конфликти за деня, само че идващият му конкурент ще е точно устремения към триумфа на родна земя Дзюнхуей.



В другия полуфинал от 07:00 часа в събота се срещат Марк Алън и Кайрън Уилсън, а Дин - Бресел е от 14:30.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР