Единственият българин в тенис елита Григор Димитров записа една от

...
Единственият българин в тенис елита Григор Димитров записа една от
Коментари Харесай

Гришо разгроми американец на старта на „Ролан Гарос”

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров записа една от най-бързите си победи в кариерата на “Ролан Гарос”, откакто единствено за 1 час и 35 минути разгроми безапелационно Маркос Хирон с 6:1, 6:1, 6:1.

Гришо продължава да е непобеден (вече в пет турнира) в откриващите си мачове на клей този сезон и не остави никакво подозрение в превъзходството си над 49-ия в света американец. Този дуел се явяваше и самобитен реванш за злополучния им предходен конфликт на същата фаза в Париж предходната година, когато измъчваният от травма в кръста българин трябваше да прекъсне присъединяване си при резултат 6:2, 6:4, 5:7, 0:3.

Неприятните мемоари от този миг бяха изцяло заличени с безапелационното и сполучливо начало на сегашната акция, след което Димитров отдели 15 минути за подписи и фотоси на многочислените почитатели. Въпреки че мачът бе на един от по-малките кортове (номер 7), то още към час преди началото трибуните бяха цялостни и не спираха да поддържат топ тенисиста ни.

Григор към този момент може да мисли за идващия си противник на “Ролан Гарос” - Борна Чорич или Карлос Табернер (засега 3:6, 6:2).

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР