Единственият българин в тенис елита Григор Димитров ще се включи

...
Единственият българин в тенис елита Григор Димитров ще се включи
Коментари Харесай

Григор Димитров ще участва и на двойки в Мадрид

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров ще се включи и в конкуренцията на двойки на идния шампионат от сериите “Мастърс ” в Мадрид.

Димитров ще взе участие в тандем с руснака Карен Хачанов, като двамата не са си партнирали до момента.
В Мадрид също по този начин при Григор е татко му Димитър Господинов, което ще спомогне на първенеца от Финалите на АТР 2017 да се настрои по-добре за изявите си на корта.
През 2019-а Григор взе участие на двойки в Монте Карло, където със Стан Вавринка изгубиха в три сета против Хенри Континен и Джон Пиърс. Също по този начин Димитров се включи в Бризбън с Райън Харисън, като двамата отстъпиха на Раджеев Рам и Джо Салисбъри.
През 2018-а българинът си партнира на разнообразни шампионати с Фабио Фонини, Давид Гофен, Хуан Мартин дел Потро и още веднъж Райън Харисън, с който даже стигнаха до полуфиналите в Бризбън. Харисън обаче се бе класирал за финала на сингъл и двамата не излязоха, предоставяйки служебно успеха на Континен и Пиърс.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР