Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които

...
Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които
Коментари Харесай

Румен Радев: Какво ще каже Борисов пред новия главен прокурор - само това има значение

" Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред идващия основен прокурор. " Така президентът Румен Радев отговори на рецензиите на ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов от последните дни, съобщи Нова.

Трябва да бъдат излекувани комплексите за политическата неизбежност, тъй като точно Съединението е посочило, че сме способни да реализираме огромни цели, сподели Радев в град Раковски.

Преди часове Бойко Борисов написа във фейсбук, че обединителят на нацията е потопил нацията в ненавист и безпорядък.

Президентът не даде безапелационен отговор по кое време ще разпусне 46-ото Народно заседание. " Първо - би трябвало да се актуализира бюджетът. Всички го чакаме. Не можем да оставим българите без тази нужна актуализация в комплицираните времена, които предстоят ", разяснява той.

На въпрос дали като претендент за президент го тормозят избори 2 в 1 Радев отговори: " Трябва да организираме изборите по подобен метод, че жителите заслужено, почтено и обективно да изразят своя избор при две акции, които ще се водят редом ", посочи президентът.

За политическите кавги към информацията за пазаруване на депутати президентът сподели, че ситуацията в Народното събрание е станала толкоз изнервена, че " срутва всевъзможни старания да се реализира рационално решение ".

Румен Радев разяснява и информацията за възможен нов политически план на министрите от служебния кабинет Асен Василев и Кирил Петков.

" Все по-често се спряга политически план на двама от министрите. Ако желаят да бъдат потребни за обществото, те не би трябвало да основават просто следващия партиен план, а би трябвало да следват една по-широка философия, отворена към цялото общество ", съобщи Радев.

Президентът е на мнение, че през днешния ден огромната национална цел на българите би трябвало да е единението за по-добър живот. Според него сме престанали да мечтаем и да имаме огромни национални упоритости. Затова би трябвало единство, а образецът да бъде даден от политиците, означи президентът.

" Що се касае до паниките на левите хора, които се притесняват да не бъде предадена тяхната вяра - желая да заявя следното: " Не аз съм индивидът, който ще ви съобщи ", заключи Радев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР