Единствената дъщеря на Симеон Сакскобурготски- Калина, е неузнаваема и не

...
Единствената дъщеря на Симеон Сакскобурготски- Калина, е неузнаваема и не
Коментари Харесай

Дъщерята на Симеон Сакскобургготски е неузнаваема, плаши с вида си

 Единствената щерка на Симеон Сакскобурготски- Калина, е неузнаваема и не наподобява на себе си.

От началото на годината княгинята, брачният партньор й Китин Муньос, и техният наследник Симеон-Хасан напуснаха своя дълготраен оазис в Мароко и се върнаха да живеят при родителите си в двореца Врана в София. Семейство постоянно може да бъде видяно на разходки и по заведенията за хранене в столицата, а типът на Калина провокира спорни мнения в обществото. Дъщерята на царя още веднъж е претърпяла серия несполучливи пластични интервенции, които напълно са влошили типа й. Покрай напрежението от тях тя е отслабнала фрапантно и към този момент наподобява като че ли е на прага на анорексия със своето нездравословно тегло от едвам 40 кг.

Трансформациите на Калина започнаха още преди десетина години, когато таблоидите в  цяла Европа я нападнаха с обидни мнения. Съпругът й я  защити пред испанско списание, като показа, че Калина не е жертва на поредност несполучливи пластични интервенции, на които сама се е подложила от несъразмерна суетност, а на здравословен проблем, провокиран от лекарска неточност. Още като дете в пансиона, в който учила Калина си счупила два зъба.

През 1999 година, когато била студентка в Лондон се подложила на стоматологично лекуване. Зъболекарят позволил сериозна техническа неточност, като пробил прекомерно надълбоко основата на челюстната кост, което провокирало инфекции. Стигнало се до такава степен, че Калина легнала по неотложност под ножа, с цел да спасят зрението й, а естетиката била последното нещо, което интересувало хирурга, писа  " Ретро “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР