Eдинодушно парламентарната група на Продължаваме промяната - Демократична България (ПП-ДБ)

...
Eдинодушно парламентарната група на Продължаваме промяната - Демократична България (ПП-ДБ)
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Няма да подкрепим правителството на ГЕРБ-СДС

Eдинодушно парламентарната група на " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) реши, че няма по какъв начин да поддържа по този начин препоръчаното държавно управление. Аргументите ще бъдат показани на следващия ден в пленарна зала, тъй че това е окончателното решение, взето по съответния ред.

Това разяснява пред публицисти Николай Денков, ръководител на парламентарната група на ПП-ДБ, която заседава в централата на " Демократична България ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Преди изявлението на Денков, Кирил Петков съобщи пред медиите, че за предлаганото от ГЕРБ-СДС държавно управление няма естествена поддръжка.

" Няма никаква смяна в нашата позиция ", категорицен бе Кирил Петков във връзка препоръчаното от ГЕРБ-СДС държавно управление на малцинството.

" Ние ще бъдем безусловно консистентни с позицията, която заехме през цялото време, ще бъдем ярка съпротива, в случай че такова държавно управление мине и няма да допуснем нито една от техните корупционни схеми да мине неусетно. Нашите гласоподаватели могат да разчитат на консистентна позиция и че ще се борим за техните ползи ", съобщи Кирил Петков.

Той разгласи, че цялата парламентарна група на следващия ден ще бъде в пленарна зала. Парламентарната група на ПП-ДБ има 39 народни представители.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР