Единият от обявените от Министерството на здравеопазването случаи на маймунска

...
Единият от обявените от Министерството на здравеопазването случаи на маймунска
Коментари Харесай

Откриха единия от мъжете с маймунска шарка

Единият от оповестените от Министерството на здравеопазването случаи на маймунска шарка в България е бил открит в център за полово здраве.

" За страдание, пациентът, за който ние поставяме грижи и на който оказваме прочувствена поддръжка и подпомагане, е очевидец на всички нерешени в опазването на здравето ни проблеми, насъбрани с години - от неприветливите условия и неприятната храна в болничното заведение, през незадоволителния и изнемощял личен състав, който има своите особености, до неналичието на връзка и разговор в опазването на здравето и отсъствието на цифровизация в помощ на пациентите ", се споделя в известие от центъра.

Искрено се надяваме у нас да се приложи ефикасен модел за работа при позитивни случаи на това заболяване, който да не затруднява пациентите и който им подсигурява почтено отношение и отнасяне и грижи, на каквито всеки има право. Тези два случая са положително начало за тестване на системата и се надяваме пропуските, позволени в тях, да бъдат отстранени, с цел да се подсигурява качествено опазване на здравето на засегнатите, прибавят от CheckPoint София.

Центърът е основан преди 22 години от „ Лекари без граници “. Към момента в него гратис или на налични цени могат да се вършат разнообразни проучвания, свързани със половото и репродуктивното здраве. Всеки шести с ХИВ в страната се открива в здравния център.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР