Единият от избягалите рецидивисти от Софийския затвор Владимир Пелов може

...
Единият от избягалите рецидивисти от Софийския затвор Владимир Пелов може
Коментари Харесай

Ето къде най-вероятно се укрива единият от двамата опасни рецидивисти

Единият от избягалите рецидивисти от Софийския затвор Владимир Пелов може да се укрива в региона към родния си Ботевград. Това допусна журналистът Стефан Ташев по Нова Тв.

„ Той познава добре местностите и горите край Ботевград. Там се е укривал нееднократно. След убийството на сарафа да вземем за пример го издирваха 17 дни. Преди 19 години пък полицейска патрулка го е спряла за инспекция. Той измъкнал револверите на служителите на реда и се е укривал известно време в биваци и изоставени бараки в региона, до момента в който го намерят. Пелов е извънредно рисков. Дано съумеят да заловят колкото се може по-бързо него и Радослав Колев”, съобщи Ташев.

Запитан какъв е проектът на такива хора и по какъв начин живеят, в случай че не бъдат хванати, той сподели: " Единият вид е да са отвън страната, което за тях би било най-добре. Познаваме и доста хора, които бягат от правораздаването, преди да са наказани. Не са един или двама. България е дребна страна, мъчно ще се слееш, промениш и ще живееш различен живот ".

На въпрос какво се случва, в случай че бъдат хванати, Ташев съобщи: " Въпросът по отношение на пазенето - да работиш в кухнята, откакто си заклал човек с нож, е необяснимо. Трябва да бъдат следени и да са на по-специален режим. Тези хора с тези тежки биографии не би трябвало
да се разхождат умерено даже и в пандиза. Очевидно системата не е в ред, това проличава. Да не приказваме за софийския централен затвор, какъв брой неща се пишат за него и се изяснява, че би трябвало нов затвор, само че нищо не се прави ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР