Единият от акционерите на Левски Тити Папазов сподели, че е

...
Единият от акционерите на Левски Тити Папазов сподели, че е
Коментари Харесай

Тити Папазов: Няма да влизам на стадиона, ако Левски продължава да побеждава

Единият от акционерите на Левски Тити Папазов показа, че е подготвен да стои на паркинга и да не гледа мачовете на отбора онлайн, в случай че това по някакъв метод ще помогне на " сините " да побеждават.

" Искаше ми се още от първия ден всичко в Левски да е подредено. Аз имам най-много честен ангажимент към Наско Сираков. Беше насъбрано голямо напрежение преди мача с Монтана. Бях споделил, че ще взема значимо решение, в случай че бием Монтана. До края на сезона няма да влизам на стадиона, в случай че Левски побеждава. Имам голям ангажимент и то освен честен към баскетболния тим на Левски. Доста хора се появиха, които реагират отрицателно на някои мои дейности. На 100% ще бъда тук при тима си ".

" Имали сме доста хубави моменти със Степан, само че доста лъжи се изговориха. Темата " футбол " мога да я разясня само с Наско Сираков. Може и да съм пречил с някои мои медийни изяви. Господ знае истината ".

" Не желая " синята " общественост да е разединена. Господин Хиндлиян е бил на всички мачове на Левски. Аз считам, че той не е идвал в залата поради мен, а поради Левски ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР