Единадесетокласник от Пловдив спечели конкурса за лого на иновативните училища

...
Единадесетокласник от Пловдив спечели конкурса за лого на иновативните училища
Коментари Харесай

Ученик от Пловдив спечели конкурса за лого на иновативните училища

Единадесетокласник от Пловдив завоюва състезанието за лого на новаторските учебни заведения в България . Слави Калоферов учи в Математическа гимназия " Акад. М. Попов ", оповестиха от Министерството на образованието и науката (МОН).

Надпреварата беше сред 16 октомври и 2 ноември 2017 година В нея участваха 89 учители и възпитаници от цялата страна с общо 107 оферти.

Изискването към плановете беше логото да отразява четирите типа детайли на новаторския развой - въвеждане на новаторски детайли във връзка с организацията и/или наличието на образованието, образуване по нов или модернизиран метод на ръководството , образованието и просветителната среда, потребление на нови способи на преподаване и създаване по нов метод на образователно наличие, образователни стратегии и образователни проекти.

Логото на Слави Калоферов символизира четящия човек. " Книгата в него е " хибрид " сред обичайния й вид и тип компютърна мрежа, която се свързва с технологиите, нововъведенията и връзките . Технологичните устройства ще бъдат неделима част от образованието. Цялата книга е обединяване на съществуващата система и нововъведенията в образованието ", съобщи Калоферов.

По думите му синият цвят символизира мъдростта, увереността, интелигентността и истината. Оранжево-жълтото въплъщава ентусиазма, триумфа и насърчаването .

Единадесетокласникът схванал за състезанието от собствен преподавател. Той желал да взе участие в надпревари, свързани с изучаваната от него специалност - компютърна графика. " Когато създавам планове узнавам нови неща за дизайна и натрупвам опит ", описа още ученикът. Той ще получи награди от Министерството на образованието и науката и Центъра за креативно образование.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР