Единадесетият сезон на Черешката на тортата“ сервира нови рецепти, атрактивни

...
Единадесетият сезон на Черешката на тортата“ сервира нови рецепти, атрактивни
Коментари Харесай

Авторски рецепти, френски предястия и специални изненади в Черешката на тортата

Единадесетият сезон на „ Черешката на тортата “ сервира нови предписания, атрактивни предястия и невероятни изненади на феновете от 30 май всеки работен ден от 20.00 часа по NOVA.

Честта да открият единадесетия сезон на кулинарното дерби се пада на Весела Бонева и Дичо в двоен епизод тази сряда. Младата изпълнителка показва освен музикални, само че и кулинарни способности. Тя е последовател на здравословния метод на живот и на вярното хранене. Веси ще изненада своите посетители с 5-степенно меню, което като се изключи че е приготвено с доста песни и обич, е безкомпромисно здравословно. Домашен самун от лимец, цветна салата, авторска разядка „ Ала Весела “ и десерт без захар са част от ястията, които ще погалят вкусовите рецептори на участниците.
 Весела Бонева NOVA
Вторият хазаин в предаването ще бъде Дичо . Изпълнителят на песента „ Две следи “ ще впечатли гостите си с разнообразно меню, уютна атмосфера и забележителни кулинарни умения. Дичо е вегетарианец, само че менюто му е съобразено с вкусовите желания на всеки участник. В своето началник меню той залага на обичайната салата, атрактивен чипс от цвекло, рибай стек и изтънчен десерт. Гостите се любуват на разнообразна селекция от усети, люти провокации и изненади с висок залог.
 Весела Бонева и Дичо NOVA-->
Третият участник, който ще показва готварските си умения, е Цветомир Иванов . Известният артист и водещ на „ Семейни войни “ ще приготви многостепенно и богато меню. Салата, разядки, две предястия, три съществени ястия и два десерта ще се борят за отлична оценка. Съчетанието на продуктите е уравновесено с питателните желания на гостите. Вечерта на Цецо е изпълнена с ведро въодушевление, куклен спектакъл, танци, игри и още доста изненади.
 Цветомир Иванов NOVA
Деси Цонева е четвъртият хазаин тази седмица. Харизматичната щерка на журналиста Димитър Цонев посреща гостите в своя дом, а асистент в кулинарното предизвикателство е нейният наследник. Двамата залагат на гурме кухня, салата, предястие, веган суши от виолетов картоф и домашно подготвен сос „ Холандес “. Топлата атмосфера, професионалното представяне на ястията, карибският десерт и шот изненадите са част от детайлите, които се грижат за положителното въодушевление на участниците.
 Деси Цонева NOVA
Кое е ястието, което пречупва вегетарианския стандарт? Кой участник обича да импровизираш в кухнята? Кой е притежател на оценката и коя от рецептите впечатли началник Иван Манчев ще стане ясно в петък.

Не пропускайте старта на новия сезон на " Черешката на тортата " – с двоен епизод тази сряда 30 май от 20.00 ч. по NOVA.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР