Единадесет от кабинета ще вземат участие в петъчния парламентарен контрол,

...
Единадесет от кабинета ще вземат участие в петъчния парламентарен контрол,
Коментари Харесай

Сачева обяснява за помощта при извънредно положение за семейства с деца до 14 г.

Единадесет от кабинета ще вземат присъединяване в петъчния парламентарен надзор, съобщи кореспондент на БГНЕС. Първи на трибуната ще се качи министърът на финансите Кирил Ананиев, към който има адресиран единствено един въпрос, обвързван с поетапното внедряване на Интегрирана финансово-информационна система за общините (ИФИСО).
Веднага след него ще дава отговор министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова. Тя ще даде информация пред депутатите за нуждата от вложения във ВиК бранша, укрепването на свлачището в местността „ Пещерата “ , подобряването на пътната инфраструктура във Врачанска област и тежкото положение на пътя Полски градец – Тополовград.
 Куп министри с ексклузивен брифинг, афишират социално-икономически ограничения Куп министри с ексклузивен брифинг, афишират социално-икономически ограничения
Вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на труда и обществената политика Деница Сачева и мин...
Месечната целева помощ за фамилии с деца до 14-годишна възраст при оповестено изключително състояние или оповестена изключителна епидемиологична конюнктура – по тази тематика изясненост ще внесе общественият министър Деница Сачева.
Образователният министър Красимир Вълчев ще дава отговор за успеваемостта от противоепидемичните ограничения в учебните заведения и обезпечаването на добра храна за учениците.
Здравният министър професор Костадин Ангелов – за нуждата от прекосяване към онлайн образование на част от учебните заведения поради епидемията, както и за по отношение на две национални стратегии за предварителна защита на ХИВ и туберкулоза.
Атмосферният въздух в Стара Загора – с това е обвързван въпросът, насочен към Емил Димитров, чийто сектор е опазването на околната среда.
 Борисов към министрите: Искам всеки човек и бизнес да бъде обгрижен, желая еластичност Борисов към министрите: Искам всеки човек и бизнес да бъде обгрижен, желая еластичност
„ Искам да не залитате в най-лесното - заповеди за забрани. Искам тъкмо противоположното - всеки човек да бъде обгрижен, всеки един бизне...
Земеделският министър Десислава Танева пък ще би трябвало да даде информация за осъществена сеч в региона на Котел на 2000 кубически метра от вековна букова гора , както и за регистрацията на тютюнопроизводителите.
За плановете на Национална компания " Железопътна инфраструктура " от трибуната ще приказва транспортният министър Росен Желязков.
Колегата му Лъчезар Борисов, отговарящ за икономическото развиване, ще внесе изясненост за антикризисната стратегия, обвързвана с разпределяне на безлихвени заеми на физически лица .
Развитието на енергетиката в България е тематиката на министър Теменужка Петкова.
 Браво на министрите - затворени занимални, само че отворени кръчми Браво на министрите - затворени занимални, само че отворени кръчми
На държавното управление е добре да се задават от време на време логичен задания. Разбира се, съобразени с интелектуалното му равнище. В нашия случай и година..
За построяването на игрища и стадиони ще дава отговор спортният министър Красен Кралев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР