Един за друг“ поднесе поредната изненада в седмицата на обратите

...
Един за друг“ поднесе поредната изненада в седмицата на обратите
Коментари Харесай

Голяма изненада за двойките в „Един за друг“

„ Един за различен “ сервира следващата изненада в седмицата на обратите и двойките в предаването остават осем най-малко още седмица. Участниците не подозираха какъв поврат ще им сервира приключението и както постоянно дадоха най-хубавото от себе си по време на тестванията.

Играта стартира с предизвикването на мъжете , които трябваше да покажат на какво са способни в името на сигурността на своята обичана. Жените бяха оковани за дирек, а задачата на половинките им беше да ги спасят като проявят освен експедитивност и предвидливост, само че и мъжка героизъм. Тайната на тестването се оказа и единственият потребен ход на мъжете – да предпазят партньорките си като застанат сред тях и мощната бликам вода. Точно половината от тях се оказаха същински кавалери, които се жертваха, с цел да спасят дамата на сърцето си.
 Един за различен NOVA
На дамите се наложи да се върнат на учебната пейка за тяхното тестване, в което трябваше да отговорят на най-малко 4 от 6 въпроса от разнообразни области, авансово подбрани от мъжете. Всеки неверен отговор криеше разнообразни следствията за мощните половинки. Жените демонстрираха високо равнище на обща просвета, като и този път феновете станаха очевидци на доста занимателни моменти. Крайният резултат отреди първата номинирана двойка да бъде Калина и Емил. Без да подозират какво им готви Емо Чолаков, те се окуражиха и демонстрираха на какво са способни по време на отборното предизвикателство.
 Един за различен NOVA
В него двойките трябваше да възпеят любовта като се включат в най-новото музикално шоу на NOVA „ Влюбеният артист “, основано единствено и само за тях. Всички имаха за задача да изберат най-подходящия любовен дует и да заложат освен на вокалните си качества, само че и на атрактивно осъществяване. Жури в този конкурс бяха самите участници, а минимум точки получиха Димитър и Доротея. Предвид събитията обаче не им се наложи да се изправят на елиминация против Калина и Емил.

Какво още чака участниците и по какъв начин ще се оправят с следващата доза провокации и изненади, не пропускайте да разберете в събота и неделя, 28 и 29 март, от 20.00 ч. по NOVA!
Повече информация за „ Един за различен “ ще откриете във, както и на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР