Един уикенд в новопостроен затвор в Цюрих напоследък е популярен

...
Един уикенд в новопостроен затвор в Цюрих напоследък е популярен
Коментари Харесай

Швейцария набира затворници доброволци

Един уикенд в новопостроен затвор в Цюрих в последно време е известен " ваканционен " вид за жителите на швейцарския кантон. От информация на уеб страницата на " Западния затвор " на финансовото сърце на Швейцария излиза наяве, че управата му търси доброволци, с цел да тества новото място за задържане месец преди то да проработи публично през април.  

" Стиска ли ви? " - питат управляващите в апела си към претендентите да прекарат три нощи в затворнически килии от 24 до 27 март. В поканата се показва също, че " работата като експерти по корекциите не може да се прави от всеки, нито пък престоят като пандизчия ".

Въпреки предизвестията, над 600 доброволци към този момент са показали интерес към краткотрайния арест, който ще помогне на персонала да опознае новото място за задържане, оповестява швейцарският вестник Le tamps. Кандидатите надвишават двойно потенциала на пандиза от 241 нарушители.

Доброволците би трябвало да са навършили 18 години, да живеят в Цюрих или да работят за кантона, и ще преминат обширен обзор. Онези, които бъдат утвърдени за " пандизчии ", ще би трябвало да предадат мобилните си телефони и " умните часовници ", само че ще имат право да избират храната си: вегетарианска, с месо или строгата диета на религиозните евреи кошер. Обиските за скрити предмети, които са наложителни за същинските пандизчии преди да прекрачат прага на килиите, ще бъдат по избор за тестваните субекти. 

Новият затвор в Цюрих бе издигнат след сериозните рецензии против съществуващите места за задържане за неприятните условия на живот на пандизчиите в тях. Директорът на пандиза Марк Айерман разяснява за Le Tamps, че тестванията ще разрешат на личния състав и на защитата да се срещнат с новото оборудване. 

Доброволците не би трябвало да чакат " лагер за отмора ", само че ще имат право да изоставен килиите когато и да е, твърди Айерман. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР