Един турнир, който започна толкова добре за Яник Синер, се

...
Един турнир, който започна толкова добре за Яник Синер, се
Коментари Харесай

Яник Синер се оттегли от турнира в Нур-Султан


Един шампионат, който стартира толкоз добре за Яник Синер, се трансформира в голямо отчаяние за младия италианец. Световният №10 и тази година бе главният любимец на Sofia Open и до през вчерашния ден вървеше самоуверено към своята трета поредна купа в шампионата, само че бе заставен да се отдръпна от полуфинала против Холгер Руне откакто изкълчи глезена си.

Освен, че приключи превъзходството му в София, травмата ще заплаши остатъка от сезона за Синер и ще понижи доста възможностите му да се класира за Финалите в Торино. Италианецът се отдръпна от ATP 500 шампионата в Нур-Султан, който ще се организира идната седмица, а съгласно италианския уебсайт Ubitennis присъединяване му на шампионата във Флоренция също не е по никакъв начин несъмнено.

След снощния дуел Синер показа пред италианските медии, че към момента не знае какъв брой сериозна е контузията му и при започване на идната седмица ще премине медицински прегледи, след които ще има повече изясненост. Той изрази вяра, че ще се възвърне в точния момент за започващия на 10 октомври шампионат във Флоренция, където все още оглавява схемата, а другите италиански звезди – Матео Беретини и Лоренцо Музети, са надлежно трети и четвърти.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР