Един президент не може да е постоянна черна станция, която

...
Един президент не може да е постоянна черна станция, която
Коментари Харесай

Бивш съветник на Радев: Един президент не може да е постоянна черна станция

Един президент не може да е непрекъсната черна станция, която да продуцира негативизъм и неистини. Днешните изказвания на президента още веднъж са в същата посока. Лъжата, че България изнася оръжия за Украйна беше три пъти изречена точно от Радев през април и май. Той я продуцира в общественото пространство. Това нямаше да има значение, в случай че беше тиражирано от политически маргинали, а не от настоящ президент.

Рушенето на политически партии посредством ръководство на вътрешни опозиции, за което съм предизвестил още преди две години, на институции, към този момент и на сегашното държавно управление, към този момент е запазена марка на президентството. Производството на политически планове също. Обсесията за власт е рискова за стабилността в България. За наслада към този момент е демаскирана, само че следва и да бъде спряна. Свалянето на държавното управление имаше своя институционален и координационен център и в президентството. Следващият ход на този център е да убие алтернативата и да господства над хаоса. Цената ще я заплащат още веднъж българските жители, семейства и компании в епохата на политическо безвремие.

Подредените в една линия Радев, Борисов, Движение за права и свободи и Възраждане абсолютно ще върнат България обратно. Калоян Методиев, Facebook
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР