Един от законите на Мърфи гласи: Никога не спори с

...
Един от законите на Мърфи гласи: Никога не спори с
Коментари Харесай

Урокът на Джони Деп 


Един от законите на Мърфи гласи: Никога не спори с простак, хората може да не виждат разликата! Също е известно, че по-елементарните хора имат способността да уязвят по-успешно интелигентните – умеене, което природата им е дала, с цел да компенсира неналичието на разум. Защо тогава Джони Деп трябваше да съди някогашната си жена Амбър Хърд? Защо на световноизвестния и признат артист му трябваше да се занимава с посредствена актриса и модел? Защо целият свят трябваше да стане очевидец на бурния им фамилен живот?

Защото Джони Деп реши да даде урок на Амбър Хърд. Но не само на нея. Всички „златотърсачки“, хубавици търсещи популярност и пари чрез богат и известен мъж и активистки на придвижването MeToo трябваше да чуят урока със заглавие: „Колкото и да си нагла и манипулативна – най-после си намираш майстора!“

По време на делото стана прочут ужасния темперамент на Амбър Хърд, нейната психическа ненормалност и прояви на яд бяха доказани от много очевидци. А това че се е изходила в леглото на фамилната им спалня потвърждава теорията за елементарния човек, който желае да унижи интелигентния. Амбър Хърд загуби освен делото, само че и унищожи обществения облик, който градеше. Това беше задачата на Джони Деп. Хората да видят същинското й лице и да го разпознаят, ако попаднат на сходна жена. Не е малко, като се има поради какъв брой известни /и не толкова/ мъже, като Мел Гибсън, Борис Бекер и други са попадали в паяжините на меркантилни дами. Достатъчно е да се гледат няколко минути от показанията на Амбър Хърд, да се види подправената й актьорска игра, изкуствени сълзи, хиперболизирани страсти, с цел да се разбере – всеки мъж би трябвало да бяга, като дявол от тамян от сходна нападателна, комплексирана и манипулативна кучка.

Джони Деп не го направи и заплати цената за грешката си. Но даде нечовечен урок на Амбър Хърд, който тя ще помни цялостен живот.

Иво Югов

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР