Един от водещите световни експерти по епидемиология - Майкъл Т.

...
Един от водещите световни експерти по епидемиология - Майкъл Т.
Коментари Харесай

Епидемиологът, предвидил пандемията: Най-лошото предстои през следващите от 6 до 12 седмици

 Един от водещите международни специалисти по епидемиология - Майкъл Т. Остерхолм, направи песимистична прогноза за пандемията за идващите от 6 до 12 седмици.

Той предизвести, че най-лошото може да следва.

" Необходимо е хората да осъзнаят, че през идващите седмици инфекциите с COVID-19 ще се усилят доста “, предвижда той, представен от " ".

" Изключително съм угрижен, че през идващите от 6 до 12 седмици ще забележим такава обстановка с тази пандемия, друга от всичко, което сме виждали досега “, означи Остерхолм предд CNN.

Експертът предсказа коронавирусната пандемия през 2017 година в книгата си " Смъртоносната опасност “.

В изявление за CNN съветникът на Джо Байдън по въпросите на ковид изясни във вторник, че през идващите седмици пандемията може да се промени и ще забележим нещо невиждано с разпространяването и на новите разновидности на вируса, появили се във Англия, Бразилия и Южна Африка.

Остерхолм сподели, че един от главните проблеми е, че " множеството хора към момента не осъзнават " какво тъкмо следва.

Затова първата стъпка е " да накараме хората да схванат, че това ще се случи, че ще забележим доста нарастване на случаите. Въпросът е с какъв брой “.

Втората стъпка, съгласно специалиста, е използването на повече ограничавания.

" Ще има разлика дали ще се реагира в този момент или по-късно “, предизвести той.

Eпидемиологът от дълго време предизвестява, че ще се появят нови огнища на болестни инфекции и показва нов грипен вирус, който може да аргументи друга световна пандемия. Тя също може да има унищожителен размак като по този начин наречения " испански грип “през 1918 и 1919 година, причинявайки сред 50 и 100 милиона смъртни случая по целия свят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР