Един от учредителите на Сдружение за подкрепа на футбола Берое

...
Един от учредителите на Сдружение за подкрепа на футбола Берое
Коментари Харесай

Петър Хубчев ще води Берое и през следващия сезон

Един от учредителите на " Сдружение за поддръжка на футбола " Берое " юрист Светослав Миневски съобщи, че към този момент е имало диалози с треньора Петър Хубчев да продължи да води тима и през идващия сезон.

" Желанието на Сдружението е Петър Хубчев да остане отпред на Берое и през идващия сезон. Предвид обстановката, защото се знаеше, че ще се трансферират акциите, остарялото управление обяснимо не можеше да поеме дълготраен ангажимент и за това договорът на господин Хубчев е до края на сезона.

Това, което ние сме говорили с господин Хубчев е той да продължи да води Берое и идващия сезон. Той също има това предпочитание. Това, което той е споделил с нас е да продължи да остане отпред на Берое и да гради селекция.

Ние сме му дали своят вот цялостно доверие. Идеите му са да проработи с доста по-млади български футболисти, само че несъмнено те би трябвало да дават отговор на финансовите благоприятни условия на клуба. Не е загадка, че доста от българските футболисти са с високи финансови условия ", сподели Миневски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР