Един от участниците в новото хитово риалити Островът на 100-те

...
Един от участниците в новото хитово риалити Островът на 100-те
Коментари Харесай

Дзами от “Островът на 100-те гривни” си падал по тройки

Един от участниците в новото хитово риалити " Островът на 100-те гривни ", което започва на 16 септември в ефира на bTV, се оказа същинска и безпардонна секс машина.

Дзами дебаркира на крайбрежията на Филипините с ненаситния си вкус към дамите и с желанието за непрекъснато многообразие в интимния живот.

Дзами нееднократно е признавал обществено, че си пада по тройките, само че не би отказал и четворка.

" Правил съм тройка с другар, само че на него му беше доста по-малък. Притесних се, тъй като на мен ми е дълъг ", похвали се преди време той пред скандалната YouTube звезда Ивка Бейбе.

" Островът на 100-те гривни " евентуално ще изостри първичните инстинкти на Дзами, който счита, че сексът е 80% от връзката, а външността на дамата е най-важна за дълготрайните връзки.

Той сигурно ще открие измежду участничките в риалитито своя блян - нахакана жена с мускулесто тяло. И даже още занапред загатва, че на Филипините ще гледаме секс екшън.

" Островът на 100-те гривни " е жесток формат, който чупи върхове в целия свят. В шоуто направихме нещо, което не сте виждали по малкия екран. Случиха се нечувани и невиждани неща ", разгласи Дзами неотдавна в Инстаграм профила си и прикани почитателите да се запасят с пуканки, чипс и семки, с цел да са подготвени за старта на тв шоуто.

Освен като секс жребец, Дзами се слави и като бизнесмен. Има бизнес с ароматизатори на коли, опитва се и като ресторантьор. В обществените медии пък показва бляскав начин на живот, като непрекъснато сменя колите и моторите си.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР