Един от тримата сръбски специалисти, участвали в написването на програмата

...
Един от тримата сръбски специалисти, участвали в написването на програмата
Коментари Харесай

Отборът на Черноморец по водна топка привлече треньор от Сърбия

Един от тримата сръбски експерти, взели участие в написването на програмата за подготовка на сръбския народен тим по водна топка - мъже за последния олимпийски цикъл, е приел предлагането да стане част от треньорския екип на Черноморец. За това оповестиха от управлението на бургаския клуб, което е договорило от 1 юни 2019 година експертът да дойде в морския град.

Треньорът, чието име към този момент не се обявява, ще поеме подготовката на част от детските гарнитури в школата. Споразумението е реализирано по време на втората среща сред сърбина и ръководителя на Черноморец Петър Йонов, която се е състояла преди дни. Част от спортно-техническия щаб на Черноморец към този момент е Славчо Каменов. Той е прочут треньор в плуването, под чието управление са се подготвяли доста български плувци.

Славчо Каменов е нееднократен държавен първенец за ветерани. С привличането му задачата на управлението на Черноморец е с изключение на механически и тактически, състезателите да бъдат на нужното плувно равнище. Затова главното обвързване на Славчо Каменов в клуба ще бъде плувната подготовка на ватерполистите, за които новият сезон във водната топка към този момент стартира.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР