Един от силуетите, заради които всяка година чакаме с нетърпение

...
Един от силуетите, заради които всяка година чакаме с нетърпение
Коментари Харесай

Как да носим макси роклята в града

Един от силуетите, поради които всяка година чакаме с неспокойствие топлите дни, изрично е макси роклята. 

Удобните модели постоянно са отсреща, когато температурите минат 20-те градуса, въпреки постоянно да ги свързваме или с по-лежерна конюнктура (уикенди, разходки, ваканции), или с по-специални събития. Въпреки това, взаимозависимост от самата рокля и стайлинга, който сме избрали за нея, елементарно можем да я превърнем в неразделна част от офис дрешника ни.

Ключов миг е да изберете модел, който се характеризира с типичен контур и който ще играе ролята на основа, върху която посредством разнородни аксесоари да изградите съвършената визия за работното място. Говорим за неутрални цветове като бяло, сиво, телесно и черно, или пък райе и хубав, само че не прекомерно еклектичен принт.

 maxi in the city (4)

В случай, че изберете рокля в обичаното черно , умерено можете да се спрете на по-секси модел, който да носите и денем, и вечер. В всекидневието прибавете щипка цвят посредством забавни обувки в ослепителен колорит, само че спестете от другите аксесоари – семпли бижута и комфортна чанта в телесно е всичко, от което имате потребност.

 maxi in the city (3)

Рокля на райе в бяло, синьо и алено просто крещи “лято ”! И до момента в който този жанр е неразделна част от ваканционния ни дрешник, в града можете да я превърнете в грациозен аутфит, добавяйки сандали на пълен ток, колан, който да дефинира талията ви и огромна чанта. Късо яке от деним или кожа в никакъв случай не е ненужно.

 maxi in the city (2)

Правата едноцветна рокля се комбинира повече от добре с грациозен блейзър, даже той да е в ослепителен цвят или мек пастелен колорит. Тук можете да си позволите да добавите обемни бижута или да напластите няколко гривни и огърлици, само че заложете на равни, и въпреки всичко елегантни обувки.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР