Един от шефовете в ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, сподели

...
Един от шефовете в ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, сподели
Коментари Харесай

Шеф в ЦСКА 1948: За нас цел №1 е влизане в efbet Лига

Един от шефовете в ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, показа след жребия за Купата на България, че тимът няма да одобри като „ нещо съществено” вероятно елиминиране от Локомотив Пловдив. Гьонов подчертава, че основната цел пред тима е класиране в efbet Лига.

„ Изправяме се против доста стойностен тим. За нас цел №1 е успех във Втора лига, с цел да влезем в елита. Мачовете за Купата е бонус за нашите почитатели. Това, че даваме приоритет на Втора лига не значи, че няма да подходим съществено за Купата. Ще се опитаме, само че вероятно елиминиране няма да го приемем като нещо значително.

„ Като изключим два-три мача, съм доста удовлетворен от тима ни. Искаме да радваме хората, да играем атрактивен футбол. В малко мачове не се получи, само че пък в много стана. Дори неверната стъпка против Лудогорец, почитателите ни ръкопляскаха. Вкарахме два гола, тъй че това е значимото. Изчакахме края на сезона, направихме равносметка и се разбрахме с всички напуснали. Пожелахме им триумф, а това е нещо обикновено в играта. Ще опитаме да надградим състава.

„ Има единствено диалози на този стадий, само че нещо публично няма”, приключи Добрин Гьонов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР