Един от ранените при тежката катастрофа край Владая снощи почина,

...
Един от ранените при тежката катастрофа край Владая снощи почина,
Коментари Харесай

Човек почина, а друг бере душа след зверска катастрофа край Владая

Един от ранените при тежката злополука край Владая нощес умря, а различен към момента е с заплаха за живота. Това заяви пред Нова ТВ шефът на " Пирогов” проф. Асен Балтов. Общо трима от потърпевшите при тежкия пътен случай нощес са настанени в болничното заведение. Останалите са във ВМА и " Токуда ".

" Единият е в тежко положение, в реанимация, с тежка коремна контузия, раздран черен дроб, опериран е по неотложност, има и в допълнение строшаване на бедрена кост. Все още е с заплаха за живота”, изясни проф. Балтов. " Вторият пациент е на 53 години. Той е с гръдна контузия, голям брой счупени ребра и строшаване и повредени връзки на лакътната става. Третият пациент, който е в най-стабилно положение, е със строшаване на бедрената кост и извадено рамо. И тримата ще бъдат оперирани”, добави още шефът на " Пирогов”.

В понеделник вечерта микробус се прекатурна по таван на пътя София - Перник, в сектора сред село Владая и кръстовището на Драгичево. При случая бяха ранени 7 души. Един от тях умря няколко часа след злополуката.

Според Йонко Иванов, ръководител на Съюза по авто-мото подготовка, има неточност на лидера. " Влизайки по този надолнище, скоростта е много висока и едно леко натискане на спирачката води до поднасяне на този автомобил, доколкото разбрахме от специалистите. Едно е да карате бусче с картофи и зеле, друго е да возите хора”, съобщи Йонко Иванов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР