Един от ръководните фактори в Арсенал - спортният директор Раул

...
Един от ръководните фактори в Арсенал - спортният директор Раул
Коментари Харесай

От Арсенал вече преговарят с Моуриньо?

Един от управителните фактори в Арсенал - спортният шеф Раул Санлехи е вечерял с Жозе Моуриньо, оповестява “Таймс”. В последните дни от ден на ден се спекулира с опцията “артилеристите” да се разделят с Унай Емери, чийто последни резултати провокират спорни отзиви, а обтегнатите връзки с някои от звездите на отбора прибавят още напрежение върху испанеца.

От своя страна Жозе Моуриньо на няколко пъти се изрече ласкаво за състава на лондончани в ролята си на специалист в студиото на “Скай Спортс” и в частност за новото рекордно попълнение Никола Пепе, който бе притеглен през лятото, само че досега има проблеми да разгърне упования си капацитет.

Освен това Жозе се познава добре и с Месут Йозил, чийто треньор бе в Реал Мадрид, и който е в обтегнати връзки с Емери. Друга разлика изтъквана в интерес на португалеския експерт е положителната му връзка на британски с играчите, до момента в който Емери към момента е упрекван в едва притежаване на езика. “Таймс” оповестява още, че испанския експерт има още единствено една или две срещи, с цел да избави работата си, а Моуриньо е любимец за поста.
Премиър лийг 11 кръг, събота 2 ноември  Арсенал 1:1краен резулат  Уулвърхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР