Един от пострадалите при масовия бой в столичния квартал Филиповци

...
Един от пострадалите при масовия бой в столичния квартал Филиповци
Коментари Харесай

Един от пострадалите прибой във Филиповци е в реанимация

Един от потърпевшите при всеобщия пердах в столичния квартал " Филиповци " е настанен в реанимацията на " Пирогов " и е в сериозно положение, научи Нова телевизия. 40-годишният мъж е с тежка черепно-мозъчна контузия.
7 души са арестувани за 24 часа. Конфликтът е почнал сред деца, а по-късно към него са се включили и възрастни. Полицията дефинира случката като битов случай. А съгласно локалните не е имало сборичкване, а " сдърпване " сред деца.
" Брат ми се бори за живота си в " Пирогов ". Боят е станал поради деца. Биха го с желязна бухалка ", описа Пенка Бориславова.
" Бяха се приготвили 40 души с дървета, колове, стоманени прътове и ни нападнаха ", добави Методи Методиев, очевидец на случката.
Сигналът към телефон 112 е подаден в 21.25 часа в сряда. По информация на полицията абсурдът е зародил сред деца, а по-късно са се включили и възрастни. В сбиването са взели участие към 40 души.
На мястото са изпратени 2 коли за спешна помощ на Спешна помощ. Eдната откарва двама потърпевши в Пирогов с разкъсно-контузни рани. Медиците от другата кола за спешна помощ преглеждат 5-ма души, Един е откаран в ИСУЛ с травма на окото, а различен е отказал хоспитализация.
По случая е формирано досъдебно произвеждане. Към момента ситуацията в квартала е спокойна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР