Един от основните недостатъци на диетите е йо-йо ефектът. На

...
Един от основните недостатъци на диетите е йо-йо ефектът. На
Коментари Харесай

Хранителен режим без типичните недостатъци на диетите

Един от главните дефекти на диетите е йо-йо резултатът. На всички ни се е случвало да поставим старания, да свалим n брой килограми и единствено седмици по-късно още веднъж да ги качим. Но през днешния ден ви представяме един хранителен режим, който ще ни даде опция да запазим резултатите за дълго време. Тази диета се състои от 7-дневен цикъл, който може да се повтаря до 3 пъти един след различен. За да има оптимален резултат е най-добре да създадем целия цикъл от общо 21 дни. След като го създадем е добре да повтаряме режима един път в годината, с цел да поддържаме резултатите си. Задължително е към диетата да пием доста вода.

Първият ден закуската е чаша горчиво кафе, обядът – 2 твърдо сварени яйца, а за вечеря – салата с лимон и парче месо. Вторият ден към кафето прибавяме сухари, обядът е същият, а вечерята е салата, парче шунка и чаша кисело мляко.

Третият ден пием чаша горчиво кафе за закуска, на обяд можем да хапваме зеленчуци и плодове, а на вечеря – 2 твърдо сварени яйца, салата и шунка.

Четвъртият ден още веднъж започваме с кафе. На обяд хапваме 2 твърдо сварени яйца и пием сок от моркови, а на вечря хапваме салата с лимон и месо.

Петият ден започваме като хапнем един настърган морков с лимон, на обяд хапваме печена риба с домати, а вечерята пропущаме.

Шестият ден още веднъж пием горчиво кафе, на обяд хапваме 200 гр пилешко и салата, а вечерта изяждаме един настърган морков и 2 твърдо сварени яйца.

Последният ден още веднъж започваме с кафе, на обяд хапваме парче месо и плодове, а за вечеря – каквото преценим. Разбира се, диетите имат най-хубав резултат, когато ги съвместим с подобаващи извършения. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да започнете каквито и да било диети, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР