Един от основните индикатори за това колко голям е един

...
Един от основните индикатори за това колко голям е един
Коментари Харесай

Решават съдбата на ЦСКА - София на последна инстанция

Един от главните знаци за това какъв брой огромен е един клуб е неговата аудитория. Тази, която живее всекидневно с насладите и болките на обичания си тим, а не онази, на която би трябвало да и обезпечават кренвирши, безвъзмезден превоз и безвъзмездни пропуски, с цел да съумеят по някакъв метод да я закарат на стадиона, съобщи Sporta.bg.

Да погледнем какви са обстоятелствата. ЦСКА за поредна година е тимът, продал най-вече абонаментни карти и привличащ най-вече фенове по стадионите у нас. И на този декор напъните на гелосаните подизпълнители да изкарат бялото черно претърпяват цялостно крушение.

Срутиха се като пясъчна кула и наподобяват все по-жалки. Всякакви приказки за разделяне и сходни операции към този момент звучат гротескно. ФК Еничар е подигравка и никой не се интересува от него с изключение на 60-70 почитатели и още толкоз родственици, другари и службогонци. Този въпрос за разделянето към този момент може да бъде поставян единствено от приключен глупак.

2200 в Стара Загора, 2600 във Варна, малко над 3000 във Велико Търново…Или систематизирано - 8000 последователи на ЦСКА поддържаха тима при последните му 3 гостувания!

Дори и безспорен гьонсурат ще разбере какво значи това. Но да се върнем на мача в старопрестолния град, където бе сбъднат следващият цялостен армейски десант. Червено море заля улиците на Велико Търново, по този начин както преди този момент се случи в Стара Загора и Варна.

Местните поданици означиха, че като се изключат локалните дербита с Локомотив Горна Оряховица, на " Ивайло” в никакъв случай не е имало толкоз многочислена аудитория, подкрепяща гостуващия тим. И още нещо любопитно. В събота на " Ивайло” последователите на ЦСКА бяха толкоз, колкото тези на домакинските мачове на Левски против Черно море и на Лудогорец против Берое, взети дружно.

Както и да се счита, както и да се върти, каквито и стъкмистики да се вършат, обстоятелствата са неоспорими. Където и да играе ЦСКА, ползата е голям и се ускорява от ден на ден, а алените почитатели все по-осезаемо се завръщат на стадиона. Връхната точка занапред следва.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР