Един от основните играчи в областта на отдаването на автомобили

...
Един от основните играчи в областта на отдаването на автомобили
Коментари Харесай

SIXT и BYD със сделка за 100 000 електрически коли

Един от главните играчи в региона на отдаването на коли под наем- SIXT, разгласи, че компанията е подписала съглашение с BYD- един от главните производители на електрифицирани (100% електрически и зареждаеми PHEV хибриди) коли, за доставката на към 100 000 електкрически коли до 2028 година.

Първата стъпка в новото сътрудничество- доставката на няколко хиляди електрически коли от страна на BYD за потребностите на SIXT в Европа, ще бъде осъществена още преди края на тази година. Успоредно с това, двете страни ще преглеждат и спомагателни благоприятни условия за съдействие в разнообразни райони по целия свят.

С въвеждане на пилотния план първо на територията на Германия, Франция, Нидерландия и Англия, SIXT ще бъде първата компания за наем на коли, която ще даде опция на своите клиенти да се срещнат с продукцията на BYD. Първият автомобил, който ще бъде разполагаем за прилагане е BYD ATTO 3- напълно електрически SUV модел от C-сегмента

От SIXT споделят също по този начин, че проектите на компанията са за електрифициране на 70-90% от наличното си портфолио в Европа до 2030 година, като за реализирането на този си план компанията ще построи и лична зарядна инфраструктура.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР