Един от основните футболисти на ЦСКА Кристиан Малинов говори за

...
Един от основните футболисти на ЦСКА Кристиан Малинов говори за
Коментари Харесай

Кристиан Малинов: Бодуров липсва много на ЦСКА

Един от главните футболисти на ЦСКА Кристиан Малинов приказва за идните значими мачове на отбора и националния тим.

" Очаквам да победим Ботев (Враца). Треньорската рокада при тях ще ги освободи малко. Предполагам, че ще ни затруднят, само че ние ще си вземем своето. Антони Здравков е добър треньор, работил съм с него в младежкият народен отбор и дръзвам да настоявам, че на фона на действителноста във футбола ни, имахме положителни резултати.

Имаме компликации с отбелязването на голове през първите полувремена на мачовете, само че това е тъй като тимовете против нас дават по-голям отпор, а в края на мачовете ние сме по-подготвени и за това ни се получава.

Бoдуров ни липсва доста, само че не желая да се греша в връзките на президента и футболиста. Дебелият флумастер значи, че няма никаква вяра. Иначе няма спор какъв футболист е Бодуров и какви лидерски качества има.

Нямам пояснение за какво се получи тази поредност от слаби мачове в националния тим. И там имаше три рокади за тези квалификации, които малко или доста се отразиха. След многото насъбрани загуби имаше и напрежение в нас футболистите и се надявам след успеха над Чехия да тръгнем в правия път. Надявам се Ивелин Попов да размишления и неговото решение за отдръпването от националният тим да е плод на моментна страст. Футболист с големи лидерски качества. Признат от цяла Европа.

Първо да забележим жребият на следващия ден и след това, ще приказваме за това какви са възможностите ни за класиране на европейските финали. В един мач всичко е допустимо да се случи. Това какво, ще вършим на финалите, ще го мислим след това първо да се класираме. Според мен на терена капитанската лента и N10 не играят. Там играем всички. Аз мисля, че от по-опитните и хората с по-голям стаж би трябвало да се избере, кой да наследи Попов. Според мен и треньорът би трябвало да има думата на финала ", съобщи халфът пред dsport.bg.
 Тончи Кукоч: Отказах се от над 100 000 евро в името на ЦСКА
Тончи Кукоч: Отказах се от над 100 000 евро в името на ЦСКА

" А други ближат з*дници "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР