Един от основните футболисти на Дунав (Русе) - Юлиян Ненов,

...
Един от основните футболисти на Дунав (Русе) - Юлиян Ненов,
Коментари Харесай

Юлиян Ненов за ситуацията в Дунав: Няма такива лъжи и измами

Един от главните футболисти на Дунав (Русе) - Юлиян Ненов, разяснява обстановката при " драконите " преди баража за оставане в Първа лига против Монтана в петък. Днес играчите отхвърлиха да пътуват за София за мача, защото още веднъж не получиха дължимите им заплати. В последна сметка шефовете на Дунав са дали по едно месечно заплащане на футболистите.

" Бяхме на стадиона, дадоха ни една заплата. Заради нас си тръгваме, не поради някой различен. Няма такива неистини и измами, не знам към този момент ", стартира Ненов пред " Дарик ".

" От няколко месеца е по този начин. След мача с Ботев Враца ни споделиха, че през седмицата ще ни дадат заплати, не ги дадоха, по-късно пристигна нова седмица и играхме с Царско село, отново не ги дадоха. И в този момент най-важният ни мач, отново нищо. На нас ни писна към този момент. И в този момент като се пуснаха публикации и казахме, че няма да пътуваме, незабавно се извади отнякъде да ни дадат по една заплата. Положението е доста зле и продължава да е доста зле, нищо не се е оправило. "

" Заради нас и поради почитателите (ще играем). Не знам, почтено казано, в случай че ситуацията е същото и новия сезон, не виждам никакъв смисъл. То са неистини, измами, обещания, приказват, че ще ни дадат еди какъв брой си пари бонуси, пък те заплатите не ни дават. "

А съжалява ли, че се завърна в Дунав? " Така е трябвало да стане, не скърбя за нищо. Единствено съм отчаян, че толкоз елементарно могат хората да лъжат, доста ми е забавно по какъв начин става това нещо. То към този момент идва и до морал. Все си мисля, че в случай че ръководя клуб, няма по какъв начин да излъжа 20 индивида в очите. Явно има разнообразни хора. "

" На почитателите мога да кажа, че са страхотни. Те ни поддържат все пак, те знаят какво е ситуацията. Те ни схващат доста добре, почитателите на Дунав са доста готини. За бъдещето не мога да знам дали ще съм в тима, имам контракт още една година, само че не знам дали ще има тим като цяло, на следващия ден след мача ще се разбере ", добави Ненов.
 Пак драми в Дунав! Монтана е пред служебна промоция за елита
Пак драми в Дунав! Монтана е пред служебна промоция за елита

Футболистите от русенския отбор не отпътуваха за София

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР