Един от неприятните моменти, свързани с пътуването със самолет е

...
Един от неприятните моменти, свързани с пътуването със самолет е
Коментари Харесай

Трикове, за да си получите багажа по-бързо на летището

Един от неприятните моменти, свързани с пътуването със аероплан е чакането на багажа. Разбира се, късметлии са тези, чийто куфари първи идват на лентата, само че нормално би трябвало да си подготвим към половин час за изчакване на багажа, а може и повече, в случай че полетът е цялостен. Затова през днешния ден ви представяме някои трикове, с цел да си получите багажа по-бързо на летището и да си спестите някоя различен минута от това досадно деяние.

Ще се съгласите, че приемането на багажа на летището от време на време е много изтощителен развой и лишава много време след кацането на летището, пишат от pochivka.blitz.bg. Затова и тези няколко секрети ще ви оказват помощ да си получиге куфара по-бързо и да съкратите времето за очакване към лентата с багажите. Налепете записка с предизвестие за наличие на чупливи движимости в багажа.

Когато предавате куфара си на гишето, помолете сътрудниците на летището да ви дадат лепенка с надпис „ чупливо “. Така ще се отнасят по-внимателно към движимостите ви. По време на натоварването такива куфари се поставят върху останалите. Затова и те са първите, които при идването ще бъдат пуснати на лентата или пък ще бъдат изнесени в зоната за негабаритен товар.

Когато минавате регистрация, предавайте последни багажа си. Куфарите на пасажерите, които се записват първи, попадат и първи на борда, само че пък се разтоварват последни. Затова и, в случай че предадете багажа си финален, той ще е по-близо към мястото за разтоварване и след кацането ще е си го получите по-бързо.

Купете билет за първа или бизнес класа. Готовността ви да изхарчите по-внушителна сума за билет първа или бизнес класа ще ви разреши да се възползвате от привилегиите, които всяка самолетна компания дава на пасажерите от този клас. Сред многото прерогативи е и предаване на багажа с приоритет.

Присъединете се в клуба на пасажерите с бонуси поради изминато растояние. Има още един метод да си осигурите елитни условия на полет – това е опцията да влезете в клуба на пасажерите, които имат право на бонуси поради изминато растояние. Много компании се стремят да насърчават клиентите си, които постоянно се употребяват от услугите им. Едно от главните прерогативи на тези стратегии е обслужването на багажа с приоритет и даване на в допълнение място в продължение на цялата календарна година.

Вземете движимостите си със себе си. Ако не се нуждаете от доста движимости, просто се постарайте да ги съберете в персоналния багаж. Габаритите му в действителност не са по никакъв начин дребни – 55х40х20 см. Прекарайте движимостите си в салона на самолета и тогава просто няма да ви се наложи да се притеснявате за тях или пък след кацането да изчаквате, до момента в който ще си ги получите.

Очевидно е, че този вид е вероятен единствено за късите полети, защото допустимият размер на персоналния багаж варира. Да си обезпечите удобни условия по време на полетите и да съкратите времето на престояване на летището е допустимо както за сметка на в допълнение харчене, както и изцяло гратис, стига да знаете някои от хитростите на опитните туристи.

Вижте още:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР