Един от най-високоплатените футболисти в света Лионел Меси ще получи

...
Един от най-високоплатените футболисти в света Лионел Меси ще получи
Коментари Харесай

Лионел Меси получава безплатни екскурзии и 25 млн. долара, за да рекламира Саудитска Арабия с постове

Един от най-високоплатените футболисти в света Лионел Меси ще получи близо 25 млн. $ от договорка със Саудитска Арабия - а всичко, което би трябвало да направи е да отиде на няколко екскурзии до страната и да качи фотоси от тях в профила си в Instagram. Това излиза наяве от контракт, подписан още през 2021 година сред спортиста и органа по туризъм в Саудитска Арабия.

Подробностите към договорката биват разкрити в този момент от в. " New York Times " и демонстрират, че аржентинският футболист може да получи огромна сума пари за три години, с цел да работи като самобитен дипломат на разрастващата се туристическа промишленост на Саудитска Арабия.

Част от контрактуваното изисква Меси да разгласява фотоси от своите пътувания в профилите си в обществените мрежи, като единствено в Instagram той е следван от близо 472 млн. души.

" Ако идвате да гледате Световното състезание по футбол и желаете да имате достоверно арабско прекарване, не пропускайте да се насладите на всичко, което Саудитска Арабия предлага! " написа Меси в обява от 7 октомври 2022 г.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР