Един от най-верните хора на Волен Сидеров напуска партия Атака“,

...
Един от най-верните хора на Волен Сидеров напуска партия Атака“,
Коментари Харесай

Областният управител на София напуска Атака след физически сблъсък с други членове на партията

Един от най-верните хора на Волен Сидеров напуща партия „ Атака “, научи „ Флагман “. Става въпрос за регионалния шеф на Софийска област Илиан Тодоров, който е някогашен народен представител от групировката на Сидеров.

Пред „ Флагман “ Тодоров сподели, че е имал спор в понеделник вечерта с хора от „ Атака “, като се стигнало и до разпра.

Областният шеф бил извикан на среща с Волен Сидеров. След като Сидеров си тръгнал, обаче, настанала жестока препирня сред Тодоров и Десислав Чуколов – зам.-председател на „ Атака “. Те били в тежък спор от към две години.

В разногласието се намесил и Николай Караколев – водещ на предаване по партийната телевизия на „ Атака “. Той нарекъл Илиан Тодоров „ изменник “, след което съгласно регионалния шеф го нападнал физически.

„ Бях ударен от Караколев “, сподели пред „ Флагман “ Илиан Тодоров, като изясни, че „ тупаникът “ бил под окото.

Тодоров тръгнал да отвръща, само че Караколев бил опазен от шест индивида, които го издърпали.

По думите на регионалния шеф, Чуколов е най-виновен за всичко - той провел разправата и направил интригата.

След спора Илиан Тодоров опитал да приказва с Волен Сидеров, само че телефонът му бил изключен. Успял да се свърже със брачната половинка на водача – Деница Сидерова (бивша Гаджева).

На въпроса - Сидеров на чия страна е в разногласието сред Тодоров и Чуколов, регионалният шеф отговори: „ При Сидеров няма страна, при Сидеров е единствено ползата. Той е най-хубавият брокер... Сидеров е брокер, най-хубавият в света. “

Илиан Тодоров е безапелационен, че напуща „ Атака “. Засега обаче остава регионален шеф.

„ Нямам нищо общо със Сидеров и алкохолната му пиянска тайфа, тъй като това са алкохолици и наркомани (...). Не ме интересуват въобще повече ”, сподели афектираният Тодоров.

Той е подготвен да се отдръпна и като регионален шеф, само че в случай че министър председателят Бойко Борисов изиска това от него.

„ Аз съм подготвен незабавно да си подам оставката и да нямам нищо общо с политиката дори към този момент. Ще продавам пчелен мед “, пошегува се Илиан Тодоров.

За спора му с управлението на „ Атака “ имаше индикации още преди няколко месеца.

Припомняме, че Тодоров се изяви като „ ангел-хранител “ след хулиганската акция на Волен Сидеров в НАТФИЗ през 2015 година 34-годишният тогава Илиан самоотвержено сграбчи водача си и го изведе от конфликтната обстановка, откакто Сидеров бе получил пестник в лицето.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР