Един от най-верните футболисти на Добруджа - Симеон Симеонов, ще

...
Един от най-верните футболисти на Добруджа - Симеон Симеонов, ще
Коментари Харесай

Стадион Дружба в Добрич осиротява, един от местните любимци слага край на кариерата си

Един от най-верните футболисти на Добруджа - Симеон Симеонов, ще приключи кариерата си след края на сегашния сезон в Североизточната Трета лига. Опитният полузащитник ще го направи по допустимо най-хубавия метод - с орден и купа, откакто “жълто-зелените” завоюваха безапелационно първото място в групата.

“Още предходната година мислех да приключа, само че останаха в тима единствено поради старши треньора Дидо Божилов. С каквото можах, колкото и малко да е било, помогнах. Не е прелестно, има тръпка, откакто толкоз години си бил във футбола, само че на всеки му идва времето. Моментът е повече от съвършен да се сбогувам с футбола - с орден и купа”, призна Симеонов, който през годините нееднократно е носил капитанската лента.

“Пожелавам на момчетата да бъдат здрави и да запазят този колектив, тъй като той ще ги извади от сложните мигове, които ги чакат във Втора лига наесен. Отборът има доста добър треньор, който дава късмет на младите. Дано те го употребяват по най-хубавия начин”, разяснява юношата на Добруджа и ЦСКА, който в кариерата си е играл още в Нафтекс (Бургас), Черно море и Калиакра (Каварна).

Снимка : Александър Стоянов, " CenterSport "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР