Един от най-важните футболисти на Тотнъм – вратарят Уго Лорис

...
Един от най-важните футболисти на Тотнъм – вратарят Уго Лорис
Коментари Харесай

Лорис увисна за Тотнъм преди дербито с Арсенал

Един от най-важните футболисти на Тотнъм – вратарят Уго Лорис е под въпрос за идното горещо лондонско дерби против Арсенал. Новината изненадващо пристигна от селекционера на Франция Дидие Дешан, който предвижда, че опитният пазач може да отсъства в идващите 15 дни.

30-годишният Лорис се сблъска със Серхио Рамос по време на снощния дуел против Реал Мадрид, донесъл популярна победа с 3:1 за „ шпорите”. Още тогава стражът изпита болки, като стисна зъби и довърши мача.

Почетино: Изключително горделив съм от моите футболисти

Реал не бе губил в групите на ШЛ от октомври 2012-а

Дешан стимулира решението си да извади Лорис от състава си с медицински проучвания, които са се състояли през днешния ден и са посочили, че футболистът ще е навън за „ най-малко от 15 дни”. Тотнъм от своя страна към момента не е правил публично изказване по случая.

Очаква се Лорис да пропусне неделния дуел против Кристъл Палас в Шампионската лига, а също по този начин и гостуването против Арсенал на 18 ноември.

Линекер продължава да се заяжда с Бензема

Франция приема Уелс в контрола на 10 ноември, а четири дни по-късно пътува, с цел да се изправи против Германия в различен другарски мач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР