Един от най-успешните ни футболисти Стилиян Петров използва социалните мрежи,

...
Един от най-успешните ни футболисти Стилиян Петров използва социалните мрежи,
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Ще се справим заедно

Един от най-успешните ни футболисти Стилиян Петров употребява обществените мрежи, с цел да се обърне към всички хора, написа Dsport.bg.

Бившият национал на България изрази поддръжката си в борбата против ковид:

" Искам да отделя малко време и да ви уверя в тези времена на неустановеност, че не сте сами. Изправени сме пред сложни времена, само че ние ще се надигнем дружно и дружно ще ги ги преодолеем. Знам, че доста от вас са уплашени, загрижени и несигурни, само че в този момент е времето да се обърнеш към другите - другари, сътрудници, обичаните. Обади се по телефона, прати есемес, направи видеочат. И помни - спри вкъщи, спри на несъмнено място и пази останалите! И не забравяйте, стойте свързани с останалия свят! "

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР