Един от най-успешните български треньори от близкото минало Георги Василев

...
Един от най-успешните български треньори от близкото минало Георги Василев
Коментари Харесай

Георги Василев беше назначен за спортен директор в Етър

Един от най-успешните български треньори от близкото минало Георги Василев - Гочето беше показан като новия състезателен шеф на Етър (Велико Търново).

Новината беше обявена от " болярите " на клубния им уебсайт, където те споделят още, че ръководителят на УС на клуба Деян Куздов персонално е показал Василев на футболистите на Етър преди днешната подготовка.

Самият Георги Василев пък показа, че идва с най-голямото предпочитание да помогне на тима в идните доста значими три мача, които ще дефинират дали Етър ще се завърне в Първа лига през идващия сезон.

" Идвам с най-голямото предпочитание да оказа помощ с наличието си на спортно-техническото управление, на което твърдо заставам зад тила им, с уважението, с което се отнася към мен управлението на клуба. Желанието ми е в тази спешна обстановка, в която се намира Етър, да създадем максимума, с цел да не пропуснем годината. Това няма да е доста елементарно, тъй като другите тимове към този момент усетиха това съмнение и се окуражиха. Миньор и Хебър ще са доста съществени съперници в последните кръгове. А моето наличие и вероятност са две разнообразни неща. Присъствието – от позиция на оставащите три мача, вероятността в бъдеще – аз съм си във Велико Търново и като има изгода от мен, ще ме употребяват. Най-важното е да се вдигне настроението и сплотеността на играчите. Ще оказвам помощ със препоръки на Веселин Великов, нека решаваме нещата семпло и бързо ", разяснява Георги Василев.

В своята кариера Василев е защитавал цветовете на Етър (Велико Търново) като футболист сред 1969 и 1977 година, а по-късно на три пъти е заставал отпред на отбора в ролята на треньор.

Именно под негово управление " виолетовите " побеждават и с шампионската купа на България през сезон 1990/91.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР