Един от най-успешните български сериали - Под прикритие се завръща

...
Един от най-успешните български сериали - Под прикритие се завръща
Коментари Харесай

С кои култови персонажи ще се срещнат зрителите в новия сезон на Под прикритие

Един от най-успешните български сериали - " Под прикритие " се завръща с шести сезон. Снимките стартират през лятото. Очаква се Българска национална телевизия да излъчи новите епизоди през 2025г.

Освен милионите фенове, които събра у нас, " Под прикритие " е излъчен допълнително от 180 територии по света. Всички епизоди скоро ще бъдат налични и на платформата НВО.

" За нас е особена горделивост, че след толкоз години успяхме да продължим и да развием сериала, който - имам вяра - е обичан на нашите фенове и всички чакат с неспокойствие новия сезон. Безспорно това е най-успешният сериал, продължава да се върти с триумф. За първи път към него демонстрираха интерес и международни платформи, тъй че напълно скоро той ще бъде един от първите български сериали, излъчени по НВО. Ръководството на Българска национална телевизия взе решение да продължи с шести сезон точно по тези съображения - имаме вяра, че е сполучлив артикул, който може да бъде развиван и надграждан ", съобщи генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков.



С новия сезон феновете ще се срещнат още веднъж с някои от паметните персонажи като Джаро (Михаил Билалов) и Росен Гацов - Куката (Мариян Вълев). Феновете ги чакат и срещи с нови герои и сюжетни линии. В един от новите облици ще се превъплъти артистът Юлиан Вергов.

Режисьор на продукцията е Димитър Митовски.

" Особено се веселя че успяхме да се съберем с по-голямата част от създателите, които сме почнали дружно да вършим това нещо. Радвам се, че продължаваме да го вършим дружно.

Освен това, неотдавна, след няколкото показни убийства, някои политически водачи загатнаха, че мутренските години се завръщат в България. А щом мутренските години се завръщат, значи и " Под прикритие " би трябвало да се завърне ", уверен е режисьорът.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР