Един от най-уродливите продукти на мултимедийния ни пазар в последните

...
Един от най-уродливите продукти на мултимедийния ни пазар в последните
Коментари Харесай

Най-добри приятели?! Коцето и Фики смъртни врагове!

Един от най-уродливите артикули на мултимедийния ни пазар в последните месеци, травеститската реклама на кредитна компания с преоблечените в женски облекла Димитър Ковачев - Фънки и Константин , очевидно ще има последици и оттатък погнусата на феновете.

Старите приятелки, които бяха неразделни след общото си присъединяване във ВИП Брадър, са се изпокарали грубо поради хонорара от халтурата, шушука се в музикалния отрасъл. Двамата се спазарили за по 15 бона на калпак за 30-секундното клипче и си стиснали ръцете с работодателя.

Да, но се оказало, че Коцето скрито си е договорил парички за всяко завъртане на рекламния спот в обществените мрежи и стотинка по стотинка кинтите му наближили 50 бона. Аверът му пък си останал с в началото контрактуваната сума и място не можел да си откри място от гняв, написа Лупа.

Нещо повече - Фънки даже не вдигал телефона на досегашния си пръв приятел и придружител в травеститската реклама. " Как не го е позор това момченце, от година и половина карам на самун и сол, бизнесът ми потъна с тия локдауни и го знае доста добре. А той е фрашкан с мангизи и се лакоми за още ", пенявел се шефът на " София Мюзик Ентърпрайз ".

Ковачев даже стигнал до такава степен да прави тежки систематизирания, че в никакъв случай не е трябвало да се обвързва с чалгаджия. " Мислех, че е почтен пич, само че кючекчиите са си кючекчии. Само курви и тарикати ", заключил метафизичен Фънки. Според осведомени с историята обаче враждата надали ще продължи дълго. Коцето обезверено търсел всевъзможни канали да се срещне с приятелката си и да се извини. Нещо повече - артистът бил подготвен да извади кеш от джоба си, с цел да компенсира едрия басист, единствено с цел да не си скапва дружбата с него.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР