Един от най-титулуваните състезатели в историята на муай тай обяви,

...
Един от най-титулуваните състезатели в историята на муай тай обяви,
Коментари Харесай

От ринга до залата: Тренировки по муай тай с Йордан Янков в Несебър

Един от най-титулуваните състезатели в историята на муай тай разгласи, че ще става част от треньорския екип на Спортен център „ Несебър “. На 39 години Йордан Янков към този момент е легенда в бойните спортове с впечатляваща сбирка от трофеи, в това число три международни и три европейски шампионата по муай тай , както и значими триумфи в Кикбокс К1 и Санда .

Янков, чието име е синоним на непримиримост, майсторство и непоколебима лоялност към бойните изкуства, донесе на България горделивост и ентусиазъм посредством своите многочислени интернационалните триумфи . Сред купите му са:

– Трикратен Световен първенец по муай тай
– Трикратен Европейски първенец по муай тай
– Двукратен Вицешампион по кикбокс К1 /WAKO/
– Балкански първенец на WAKO PRO по К1
– Европейски първенец на EFN Liga по муай тай
– Вицешампион на Европа по санда
– Шампион на „ PRO Fight Liga “.

Вече Йордан Янков отваря нова глава в своята кариера, насочвайки своите старания към образованието и развиването на нови гении по муай тай и други бойни спортове. Тренировките, които той ще организира, са ориентирани към спортисти от всички възрасти и равнища на умения, предлагайки неповторима опция за всеки, който желае да се учи от най-хубавите.

Тренировките под управлението му ще стартират на 12 март т.г. в 19:30 часа в Спортен център „ Несебър “ . Те дават обещание да бъдат освен физически предизвикателство, само че и неповторим късмет за участниците да развият своите механически умения, стратегическо мислене и психическа резистентност, значими аспекти на триумфа в бойните спортове.

Заинтересованите да се причислят към подготвителната стратегия на Янков могат да се свържат за повече информация и записвания на телефон: 0886 177 707 . Това съставлява изключителна опция за всеки, който желае да извлече максимума от своя капацитет под наставничеството на един от най-великите в спорта.

Присъединяването на Йордан Янков към екипа на Спортен център „ Несебър “ е вълнуващо развиване за бойните спортове у нас. То освен акцентира непрекъснатия напредък и известност на муай тай и други бойни дисциплини в страната, само че също по този начин дава опция на бъдещи първенци да се учат от най-хубавите .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР