Един от най-старите франчайзи за мобилни игри Asphalt достигна нов

...
Един от най-старите франчайзи за мобилни игри Asphalt достигна нов
Коментари Харесай

Asphalt – една от най-популярните поредици мобилни игри има вече един милиард сваляния

Един от най-старите франчайзи за мобилни игри Asphalt доближи нов връх от 1 милиард общи сваляния във всички платформи, на които е бил и е разполагаем сега. Популярният рейсър скоро ще чества своя 16-ти рожден ден, като започва през далечната 2005 година за мобилни телефони. Последната му версия Asphalt 9: Legends може да се откри в App Store на Apple и е съчетаем с тяхната MacOS, Гугъл Play за Android, Microsoft Store и Nintendo Switch.
„ За 20 години, Gameloft постоянно е бил на върха на вълната, когато става дума за опциите за геймърите на мобилни устройства. Преди малко повече от 15 години, започнахме франчайза Asphalt, който продължава да бъде в основата на нашия триумф. “, разяснява Томас Аурик, вицепрезидент в Gameloft.

Разработчикът – френската компания Gameloft, приготвя негови версии за най-новото потомство конзоли Xbox Series X и S, както и за предходното Xbox One. По този метод, компанията чака свалянията да продължат да се усилват през идващите месеци. Една от новите функционалности е опцията геймъри да мерят сили и да употребяват по едно и също време всички платформи на Microsoft – тези на конзолите Xbox, както и под Windows.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР