Един от най-стабилните във финансово отношение румънски отбори КС Университатя

...
Един от най-стабилните във финансово отношение румънски отбори КС Университатя
Коментари Харесай

Румънският Университатя Крайова е отправил официална оферта да привлече Филип Кръстев под наем

Един от най-стабилните във финансово отношение румънски тимове Конституционен съд Университатя Крайова е отправил публична оферта, с цел да вземе чартърен Филип Кръстев от Сити Футбол Груп, оповестява вестник fanatik.ro.

" Плеймейкърът игра също чартърен през последните година и половина в България с екипа на Левски, а в този момент отборът от района Олтения се пробва да построи състав, който да се пребори за шампионската купа ", написа още изданието.

Техен първи избор е бил Александру Чикълдъу – 26-годишен плеймейкър, който е благосъстоятелност на турския Галатасарай, само че няма по какъв начин да пристигна чартърен на стадион Йон Облеменко. Един от притежателите на клуба от Крайова – Михай Ротару удостовери, че тъкмо това е профилът, който се резглежда.

" Търсим един състезател, да кажем профила на Чикълдъу. Вече направихме оферта, само че играчът не е от Румъния. Чакаме отговора ", споделя Михай Ротару през вчерашния ден, представен от изданието.

Fanatik.ro оповестява, че офертата на румънците е за наем с алтернатива за откупуване, като се чака отговор на корпорацията, чието лице е Манчестър Сити.

Те вършат и къс разбор на равнището на Кръстев, като изясняват по какъв начин е една от очакванията в България за възраждането на националния тим, единствено на 21 години. Солидното развиване в родния Славия изстреля Филип Кръстев в полезрението на Манчестър Сити, само че и на Лестър през 2020-а. Халфът реализира съглашение с първенците на Висшата лига, като прехвърлянето на надарения футболист бе осъществен за 2,3 милиона евро.

След това той мина чартърен в белгийския Ломел, във френския Троа, в Камбур Льоварден – все благосъстоятелност на Сити Груп, само че и в Левски София напоследък. Дебютира за националния тим на страната на 18 години и към този момент има 11 мача. Според transfermarkt, 4 милиона евро е пазарната стойност на Кръстев.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР