Един от най-популярните участници от третия сезон на Игри на

...
Един от най-популярните участници от третия сезон на Игри на
Коментари Харесай

Любов пламна между участник от Игри на волята и неговата избраница от Ергенът

Един от най-популярните участници от третия сезон на " Игри на волята “, Неделчо Богданов, от месеци загатва, че е на крилете на любовта, а през вчерашния ден употребява профила си в Instagram, с цел да покаже дамата на сърцето си.

Това е Ния-Косара, която познаваме от първия сезон на " Ергенът “. Тогава тя може да не се пребори за сърцето на Виктор Стоянов, само че завоюва благосклонностите на публиката и в този момент наподобява е разкрила любовта в лицето на аниматора от Несебър.

Неделчо, който тази година взе присъединяване в формалния подкаст на " Игри на волята “ " След игрите “, е измежду най-изявените стратези и пъзелисти, взели участие в рисковото риалити, напомня edna.bg. Докато беше в шоуто преди две години, той разкри, че таман е завършил 18-годишна връзка.

Оттогава той не споделя доста за персоналния си живот, а вместо това дружно с различен воин от сезон 3, Туджаров, разясняват събитията и тактиките в " Игри на волята “ в собствен подкаст. Въпреки това Богданов нееднократно е признавал, че има жена до себе си и е доста благополучен.

Когато Неделчо и Ния-Косара започнаха да водят дружно подкаста " На среща “, в който беседват с известни двойки, зрителите незабавно заподозряха, че ги свързват и сантиментални връзки.

Много от почитателите им незабавно ги поздравиха и разясниха, че са прелестна двойка, измежду които бяха и някои участници от " Игри на волята “ и " Ергенът “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР