Един от най-популярните треньори Жозе Моуриньо за пореден път говори

...
Един от най-популярните треньори Жозе Моуриньо за пореден път говори
Коментари Харесай

Моуриньо: Не съм щастлив!

Един от най-популярните треньори Жозе Моуриньо за следващ път приказва за бъдещето си и разкри, че е подготвен да се завърне да работи, само че чака „ вярната “ оферта. Специалния разкри, че най-трудното нещо в живота му е да откаже опция за работа. Той уточни и за какво сега не е задоволително благополучен. Португалецът е без работа от декември предходната година, когато бе уволнен от Манчестър Юнайтед.

„ Имах задоволително време да помисля, премисля, проучвам и да усетя от какво тъкмо се нуждая. Смятам, че съм изпълнен с убеденост. Приятелите ми споделят – наслаждения се на почивката, наслаждения се на юли, август и всичко, което е към теб. Ако би трябвало да бъда почтен, не мога. Не съм задоволително благополучен, с цел да се насладя. Липсва ми футболът и съм изпълнен с гняв да се завърна. За мен най-трудното нещо в живота е да кажа „ не” на благоприятни условия да работя. Сега е нужно да съм спокоен и да изчакам вярната работа, с цел да стана треньор”, показа Моуриньо пред Sky Sports.

„ Защо отхвърлям? Защото това не е предизвикването, което желая. Трябва да бъда толерантен и да изчакам точната опция, а тя дава отговор на моето ниво като управител. Трудно е да останеш спокоен в този миг, защото съм имал този подтик към този момент доста пъти. Казвал съм „ Да, тръгвам” или „ Не, не тръгвам”. Изчаквам в действителност вярното решение. Нито един клуб от Германия не ме чака и не е чукал на вратата ми”, удостовери Специалния още един път, че учи немски език.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР