Eдин от най-популярните транссексуални в у нас – Рашко Минчев,

...
Eдин от най-популярните транссексуални в у нас – Рашко Минчев,
Коментари Харесай

Травеститът Рашко с молба към Митко Пайнера: Вземи ме, много по-добра съм от Преслава!

Eдин от най-популярните транссексуални в у нас – Рашко Минчев, твърдо е решил да се влее в редовете на „ Пайнер ”. Мераклията стремително записва клипове-самоделки  и на всички тях имитира чалга иконата Преслава, видя HotArena.

Според него изпълнителката има съвършена визия и божествено лъчение. Той твърди, че й е одрал кожата и  с горделивост желал да бъде мъжката Преслава на фолка. Двамата имали идентични очи, носове и устни. Не й се давал и в тяло, тъй като бил строен като фиданка, а чатала му бил тъничък като на звездата. Гласът му наподобявал нейния и двамата умерено можели да запишат дуетно парче, което да стане трепач.

„ Приканвам всичките си почитатели в обществената мрежа фейсбук да звънят на изпълнителния шеф на компания „ Пайнер ” Панчо Запрянов, като се обаждат на телефон 0391/60315 - служебният му, тъй като с различен не разполагам. Разкажете му за своите усещания от моя гений, действайте на момента. Аз ви благодаря, обичам ви от сърце. Пишете и на самия необут Митко Димитров, ще видите че има за какво, че си заслужава да се влага в мен ”, дращи по стената си във Facebook Рашко.

Травеститът признава, че пее най-вече за другари и пред другари. Имал задоволително насъбрани театрални костюми и атрактивни облекла, които щели да го изстрелят непосредствено в звездния чалга хоризонт. Не се тормозил, че може да изкара някой подправен звук, тъй като актуалната звукозаписна техника била толкоз напреднала, че звукооператорът могъл да заличи съвсем всевъзможен музикален гаф, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР