Един от най-популярните лекотоварни автомобили в света - Volkswagen Caddy

...
Коментари Харесай

Volkswagen Caddy - универсалният модел с гени на лек автомобил

Един от най-популярните лекотоварни коли в света - Volkswagen Caddy влезе в своето пето потомство, като добави към прословутата си мултифункционалност пътно държание и асистиращи системи, типични за леките коли. Това става допустимо с помощта на построяването на модела върху платформата на осмата генерация на Volkswagen Golf.

Първото Caddy се появява през 1979 година и досега универсалният автомобил е продаден в над 3 млн. екземпляра. Моделът се предлага в товарно осъществяване или като товаро-пътнически автомобил. Нивата на осъществяване са Kombi, Caddy, Life и Style.

В общоприетата си версия Caddy е с 9 см по-дълъг от предшественика си и към този момент е 4.50 м. Междуосието е със 7 см по-голямо до 2.76 м.

Ширината е увеличена с 6 см до 1.86 м. Caddy се предлага и във версия Maxi, която е дълга 4.85 м.
Красив и функционален
Дизайнът на лекотоварния автомобил е доста по-вълнуващ, като в него могат да се открият заемки от леките коли. В същото време моделът е доста по-функционален, като даже в общоприетата версия се събират две европалета.

В салона са употребявани по-качествени материали, които остават износоустойчиви, само че наподобяват доста по-добре. Приборното табло може да е с типичен скали с екран сред тях, или цифрово.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР