Един от най-популярните бразилски клубове Сантос потвърди три изходящи трансфера

...
Един от най-популярните бразилски клубове Сантос потвърди три изходящи трансфера
Коментари Харесай

Лудогорец и Сантос се разбраха за Руан

Един от най-популярните бразилски клубове Сантос удостовери три изходящи прехвърлянето нощес, включително продажбата на Анжело на Челси от Англия, на Габриел Пирани в американския Вашингтон Държавна сигурност Юнайтед, както и потвържди на напускането на Руан. Първоначално той беше чартърен във Васко да Гама, само че ще поеме към България, където ще играе за Лудогорец, оповестява diariodopeixe.com.br.

22-годишният Руан Филипе Родригеш де Соуза Круз или прочут като Руан Секо, е записал единствено един мач за Васко през календарната 2023-а година и мъчно може да се пребори за титулярно място в конкуренцията на още 7 футболисти в офанзивата. Преди това за родния си клуб е записал 35 мача и 5 гола във всички шампионати. В Сантос обаче губи борбата за титулярно място от Давид Вашингтон, макар че вкарва един гол при провалянето с 1:3 от Сао Пауло в шампионата Паулиста.

Договорът е годен доникъде на 2024-а година и има алтернатива за закупуване, която към този момент е закрепена в съглашението. Сумите обаче се пазят в загадка, само че неофициалната информация за наема е 300 хиляди евро за 18-те месеца. Първоначалната информация беше оповестена от журналиста Вене Касагранде. Васко да Гама също са удовлетворени, защото се избавят от заплащането на 93 хиляди евро (500 хиляди риала) за придобиването му. Очакванията са в околните дни или до седмица Руан да дойде в България.

Лудогорец обаче няма да спре единствено с привличането на Руан от Сантос, а селекционното звено търси още най-малко четири футболиста - включително нападател, крило и бранител.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР