Един от най-обичаните съвременни български актьори Краси Радков ще бъде

...
Един от най-обичаните съвременни български актьори Краси Радков ще бъде
Коментари Харесай

Само за ценители! Краси Радков представя вината на изба ШаТони на грандиозно събитие в хотелски комплекс Ариел в Мездра

Един от най-обичаните модерни български артисти Краси Радков ще бъде специфичен посетител на хотелски комплекс " Ариел " в Мездра, научи организация BulNews. Той ще показа продуктите на винарска маза " ШаТони " на тематична вечер, с която ще бъде даден старт на сезона на аленото вино. 
Като човек от Северозапада, Краси има основната заслуга за популяризирането на нашия край. От него българите са научили доста за диалекта и обичаите, за кулинарията и дивотиите, които единствено врачани умеят да вършат. Той обаче е и изтъкнат сомелиер и ценител на хубавото българско вино. 
Домакините ни споделиха, че любимецът на публиката е приел тяхната покана с едно изискване – „ Вино да се лее! “. За тази цел са приготвени няколко бъчви, които ще бъдат разполагаем за гостите на събитието и всеки ще има опцията да „ Дегустира на стомах ” до късните часове на нощта. 
Събитието ще се организира на 26 ноември от 19.30 часа. Стартът ще бъде даден с изтънчен welcome drink в лобито на хотел „ Ариел “, където Краси Радков и технолога на избата Красимир Андреев ще създадат презентация, „ както единствено едни врачани знаят “. 
Вечерта ще продължи  в ресторанта на комплекса с шоу стратегия от Краси Радков и DJ Barter. 
Кувертът за вечерта е на цена от 75 лв., а резервация може да извършите на телефон: 0888 395 015
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР